Skip to main content

❤️ from Amsterdam

Wij zijn een kunstcollectief. Een vrije broedplaats waar vormen en stijlen ongedwongen vermengen. We laten ons inspireren door de nieuwste trends en innovaties en die klinken door in ons werk. Waar sommige eindigen, begint het voor ons.

Onze artistieke roots liggen in Amsterdam, de stad van design, mode en dance. Die wonderlijke mix van skills zie je terug in ons werk. Al het werk wat we aanbieden is uniek en zal maximaal 5 keer geproduceerd worden.

Houten baklijst. Zwart- of houtenkleur. Bevestigd aan lijst en netjes afgewerkt
We werken met een premium afdruk in 12 kleuren print. Het wordt gedrukt op 100% katoen. Door de Canvas HD krijg je een minder grove structuur/ schittering.
Ons werk is uniek en houden we exclusief. Het werk zal maximaal 5 keer worden geproduceerd. Zo heb je echt iets unieks in handen!
De ruimte tussen het doek en lijst is 0,5 centimeter,

Duurzaam

We houden graag rekening met de wereld en het milieu. We vinden dit belangrijk voor volgende generaties, maar ook om de natuur, die zo kostbaar is, zo goed mogelijk te beschermen.

Kwaliteit

We werken met premium partners die onze productie verzorgen. De producten worden handmatig gecontroleerd. Er wordt gecontroleerd op de kwaliteit van de kleuren, het doek en de lijst. Zo zorgen we dat jij het mogelijke product ontvangt.

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”

— Steve Jobs, co-founder of Apple, Inc.

Neem contact op

Je kunt via het contactformulier contact met ons opnemen. Per email  kan natuurlijk ook via onderstaande button. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

contact@aqai.nl